MAAK EEN AFSPRAAK

Dry Needling TEssenderlo & Westerlo

Bij B-LEEF helpen we je graag het plezier in de kleine dingen terug te vinden, zonder gehinderd te worden door fysieke ongemakken. Onze dry needling behandeling gaat verder dan alleen pijnverlichting en spierontspanning. We richten ons op de positieve impact die deze therapie op jouw leven kan hebben. Ontdek hoe dry needling jou kan ondersteunen om vrijer te bewegen en meer te genieten van elke dag.

Dry Needling op maat

Het team van B-LEEF is gespecialiseerd in dry needling. Met een zeer dun naaldje wordt door huid en spier in een triggerpoint geprikt. Dat is een verharde en pijnlijke plek in de spier, die allerlei pijnklachten veroorzaakt. Prikken met de naald zorgt meteen voor pijnreductie en ontspanning.

Lichamelijke klachten

Dry needling helpt bij rug, nek, schouder(s), whiplash, gewrichten, uitstralingspijn, slapende handen/armen, zware benen, bekkeninstabiliteit, houdingsproblemen, spierkrampen, verstuikingen, peesontsteking, sportblessures, posttraumatische of postoperatieve klachten …

Opleiding in Dry Needling

Als u als kinesist en/of osteopaat geïnteresseerd bent in Dry needling, Nick geeft ook opleidingen in een speciaal daarvoor opgericht opleidingscentrum. U krijgt op een gestructureerde manier de praktijk van Dry needling uitgelegd. Er wordt dieper ingegaan op de anatomische kennis, veiligheid en hygiëne. Klik op deze link voor meer informatie.

Nood aan een behandeling regio tessenderlo of westerlo?